Klik hier voor alle aanbevelingen


Otto Wijnen
Als spreker breng ik energie op uw congres. Als presentatiecoach help ik anderen hun verhaal te vertellen.
Hoorn, Nederland
Soms vallen alle stukjes op hun plaats. Jan Willem is iemand die je niet snel over het hoofd ziet: met zijn gulle lach en luide stem vult hij – op professionele en prettige wijze – elke ruimte. Ik zag hem aan het werk in prachtig middeleeuws kostuum terwijl hij tussen het musiceren door de gasten flink aan het lachen maakte. Bij de wilde plannen die we bij het vijf-jarig bestaan van mijn bedrijf de revue lieten passeren, borrelde ook de inzet van Jan Willem op. Zonder enige aarzeling heeft hij zich belangeloos ingezet en er op waanzinnige wijze aan bijgedragen dat op die dag alle puzzelstukjes op hun plaats vielen. Het was geweldig! Alle 80 aanwezigen hebben nog lang nagepraat over de fijne atmosfeer en de vele verrassingen waar Jan Willem er één van verzorgde. Ben je op zoek naar een partner voor muziek, entertainment en vermaak, dan kan ik Jan Willem zeer aanbevelen! 

Mieke de Kok 
Mode adviseuse
Nijmegen, Nederland

Toen mijn vader 65 werd, vroeg ik Jan Willem om enkele nummers als troubadour ten gehore te brengen. De gasten werden vrolijk, zongen mee en sommigen waagden zelfs een dansje. Het is luistermuziek, maar tevens aanstekelijk en sfeerverhogend. Jan Willem als troubadour was het beste cadeau dat we mijn vader hadden kunnen geven, zeer geschikt voor dit soort feesten!! 

Benoit Schoeffler 
CTO @almerys and Co Chair, Financial Management Group @HL7
Clermont-Ferrand, Frankrijk

Jan Willem is extraordinary in more senses than you can imagine. It is truly surprising to see that such a “big” man playing the lute, the guitar, the piano, the accordion, flutes, and many more, with grace and lightness. Jan Willem is a great artist, with the talent to entertain any group but he’s also a great person and can make emotions flow. I only wish that I could have more opportunities to work with Jan. Thank you my friend.

Vera Flury-Welschen
Responsable
Performance & Conformité
Clichy, Frankrijk

Geweldige muzikant / entertainer en een geweldig mens !
Een man die ieder publiek laat genieten !

Job Lohman 
Eigenaar Brownies&downieS Nijmegen bij Brownies&downieS
Wijchen, Nederland

Ik ken jan Willem als een uitstekend vakman en als begaan en begaafd muzikant met een groot hart en veel liefde voor zijn omgeving.
Een sfeermaker pur sang !

Rutger Verhoeven 
CCO CleverLions
Nijmegen, Nederland

Jan Willem is een man uit 1000-den. Ik heb vele optredens met deze ‘Hagrid van het Oosten’ mogen geven. Als spreekstal-meester, luit-drager, nar, schipbreukeling, reisgezel, junior troubadour en straatmuzikant hebben we voor klein en groot publiek mogen spelen. Het was altijd een eer om naast dit multi-talent te mogen schitteren en vooral plezier te maken. En ik heb vooral geleerd om te ‘performen’. De verleidingstechnieken van de dubbele blokfluit op de neusvleugels zet ik nog dagelijks in bij mijn zoektocht naar nimfen, feeën en freules. Jan Willem is een groot man – letterlijk en figuurlijk – die de grote kunst van de kleinkunst verstaat. Die het ijs op een slecht feest kan breken, die van regen zonneschijn kan maken en die een onvergetelijke indruk zal maken, in het nederlands, vlaams, frans en italiaans. Boeken die man! Waag ’t ‘ns, Waag ’t ‘ns Probeer ’t ‘ns Waag ’t ‘ns, Waag ’t ‘ns Weeg ’t ‘ns af! 
Nijmegen
Rosalie Thomassen  – Erwt communicatie, Nijmegen

Jan-Willem is een meester in het creëren van onvergetelijke momenten, van intiem tot feestelijk. Een Bourgondische én ultra muzikale geest die van lekker eten en goed leven houdt. Een Klank-Spijs moment zou je iedereen cadeau willen doen.

Marjolijn Van Burik 
psycholoog, trainer, coach, schrijver en docent at marjolijnvanburik training&coaching
Schouten en Nelissen
Nijmegen, Nederland

wil je muziek, zang en plezier?
dan kan ik Jan Willem VAN HARTE AANBEVELEN!

Motell Rijnen 
writer, musician, culturist
Breda, Nederland

Jan Willem is – in zijn volle omvang – een kwaliteitsvertolker van eerlijke folk, van muziek van vroeger en nu die gaat over het leven,
over wat er toe doet.
Geen smartlapperij en minnestreelgekweel maar een troubadour met ballen en met lef. Bovendien – en dat is logisch – een buitengewoon aardige vent.

Kilian Wawoe 
Assistant Professor
Human Resources Management
Utrecht, Nederland

Jan Willem en ik leerde elkaar kennen in 1991. Hij was troubadour, ik pianist. We hebben samen in menig kroeg en restaurant gespeeld. Jan Willem is een echte muzikant die de muziek letterlijk met de paplepel ingegoten heeft gekregen.
Hij verstaat de kunst een groep mensen te vermaken.
Niet alleen met de Gitaar, de fluit, de piano en vooral zijn stem, maar vooral ook zijn gave om mensen te betrekken bij de muziek: soms met een grap, soms met samenzang.
Kortom, een echte professional! 

aanbevelingen

Bas Hagoort 
Registerarbeidsdeskundige / Gerechtelijk Deskundige / Vertrouwenspersoon
Heusden, Nederland

Ik ken Jan Willem al zeker 20 jaar. Toen zag ik hem voor het eerst optreden. Zijn originele performance en mooi stemgeluid zijn volgens mij ongeëvenaard. Meer recent trad hij op tijdens ons huwelijk. Op een mooi, chique landgoed was zijn optreden zeer origineel waarbij hij gebruik maakte van diverse muziekinstrumenten. Als Jan Willem optreedt, wordt iedereen stil. Er staat iemand; als persoon en als muzikant.
Wij kunnen Jan Willem van harte aanbevelen.
Krijna J. de Kock & Bas Hagoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s