Oesters & Bubbels

Als zingende oesterman werk ik graag op evenementen. Op deze manier kan ik mijn gasten even mee nemen naar mijn geliefde Bretagne en vertellen over de streek, de cultuur en haar historie. De degustanten raken zo op een prettige manier uit hun comfort zone. Na een proef instructie waardoor de gasten, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, de oester beter gaan proeven, speel ik, terwijl zij de oester nog in de mond hebben , muziek en zing ik liederen, uit de streek van de oester. Zo ontstaat het totaal-belevings-concept waarbij de fameuze Bretonse oester centraal staat.

Als zingende oesterman laat ik mensen genieten van oesters. De oesters kunnen worden vergezeld door een glas heerlijke Champagne of andere al dan niet mousserende witte wijn . En natuurlijk zijn beide producten ook los van elkaar te proeven. Ik zing en speel als gezegd, tussen de bedrijven door, volksmuziek uit de streek van de oesters, waarbij ik mezelf begeleid op accordeon en gitaar. Zo nu en dan word ik ook bijgestaan door andere muzikanten.

Naast het hoofdproduct, Oesters en Bubbels, kan het assortiment ook worden uitgebreid met streekgerechten en andere heerlijkheden als haring, Hollandse- èn Spaanse garnalen, langoustines uit Bretagne, rivierkreeftjes, en andere schaal- en schelpdieren.

Voor boekingen & informatie 
klik hier of bel 0645829017

De zingende oesterman
op
Cultureel Terras De Kaaij 2014