Claudia Fitsch
Creatief communicatiemens: meedenkend adviseur, contentleverancier, journalist.
Soepele pen, oog voor beeld. Nijmegen, Nederland

Jan Willem is een bijzonder veelzijdig mens. Alles wat hij doet, doet hij met bezieling en toewijding. Zelf heb ik hem ingehuurd als muzikant. Met zijn warme stem, gulle lach, vriendelijke woord voor iedereen en zijn zang, accordeon-, gitaar-, en pianospel, heeft hij de avond tot een groot succes gemaakt. Inmiddels is hij ook kok. Ik heb prachtige culinaire creaties van hem gezien en mocht soms iets proeven. Vandaar dat ik geloof in zijn nieuwe klank-spijs concept. Ik beveel Jan Willem van harte aan als u een originele invulling zoekt voor een bruiloft of feest

Claudia Fitsch

Mijn aanstaande bruid kwam helemaal enthousiast terug van haar fantastische vrijgezellen feest. In een klein gezelschap bracht jij de warmte met je klanken en de beleving met je smaak. Een combinatie die elkaar versterkt. Heel tof !!

Bas Meulendijks

Met jou werd het een onvergetelijk feestje der zintuigen en waanden wij ons in Bretagne….. een prachtig gedekte tafel, tongstrelende gerechten en muziek die ons betoverde. Dank je wel Jan Willem!

Floor Koreman

Martine Donker, Nijmegen

Jan Willem brengt altijd sfeer mee. Dat maakt van elke avond een extra leuke ervaring!

Martine Donker

Damiaan Messing
Pionier Walk of Wisdom
Nijmegen, Nederland

Jan Willem heeft al diverse keren bij ons opgetreden, hij maakt goed contact met zijn publiek en neemt de mensen mee in zijn optreden, zijn Nederlandse liedjes vind ik mooi en ontroerend.

Damiaan Messing

Hans Kooijman
Kunstenaar en cateraar bij Op Vuur en Vlam, Nijmegen

je moet je bord leeg eten, je moet vitamines eten, je moet fruit eten, je moet je eten kauwen,…….. Bij Jan-Willem moet niks en daardoor kan er van alles

Hans Kooijman

Edwin Koopman , Latin America journalist
Den Haag, Nederland 

Met Jan Willem haal je niet alleen de smaak en klank van de Franse westkust naar je feest, maar ook het aanstekelijke joie de vivre van een levensgenieter.

Edwin Koopman

Hanneke Peters
Podiumkunsten, coaching en Ritueelbegeleiding
Gennep, Nederland 

Mijn vriendinnen en ik hebben de pilot mogen meemaken. Een absolute aanrader! Het was pure verwennerij. De muziek geproefd en het eten beluisterd. Een geweldig concept. Dus mocht je iets speciaals zoeken…

Klank-Spijs van Jan-Willem it is!

Hanneke Peters

Rian Hendriks
Schoolopleider, coach, docent
Nijmegen

Dank Jan Willem dat je een bijzonder samenzijn tot een intieme totaalbeleving hebt weten te maken voor ons. Je bent een waar culinair en muzikaal componist. De muziek is geproefd en de gerechten zijn beluisterd! Een heel mooi concept voor een intieme setting dat het verdient ontdekt te worden. Merci beaucoup nogmaals Yann Lawick !

Rian Hendriks

Eric Goossens Coordinator at Association ZM/X
Clermont-Ferrand en omgeving, Frankrijk

Jan Willem is a great professional, both in his troubadour-performance and as a contemporary singer (with his band). The public loves it!!

Eric Goossens

%d bloggers liken dit: